Tyčový vysavač ETA Milio 4446 90000, šedý

Kód: ETA444690000
ZDARMAZDARMA
Tyčový vysavač ETA Milio 4446 90000, šedý
4 818 Kč 3 982 Kč bez DPH
Vyprodáno
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Detailní informace

Detailní popis produktu

Zdroj energie: aku (Li-ion)
Ruční a tyčový vysavač 2v1: ANO
Typ filtrace: bezsáčkový
Doba provozu (min): 25
Hlučnost (dB): 81
Objem prachového sáčku nebo nádoby (l): 0.4
Osvětlení na hubici: ANO

Provedení výrobku: šedá barva

Tyčový vysavač ETA Milio Li-ion je praktickým pomocníkem, který se rázem promění na kompaktní ruční vysavač. Snadno si tak poradí s nečistotami nejen na podlaze, ale i na sedacím nábytku nebo v interiéru vašeho auta.

Posviťte si na nečistoty

Hubice vysavače ETA Milio Li-ion je opatřena kontrolními LED diodami, které během vysávání osvětlují prostor přímo před vámi. Ve hře na schovávanou tak nad chuchvalci prachu v rozích či pod sedačkou vždy snadno zvítězíte.

Hubice je vybavena také rotačním elektrickým kartáčem, který je specialistou na sběr nečistot z koberců i vysávání parket a dalších tvrdých podlah. Je velmi účinný, ale šetrný – povrchy spolehlivě zbaví prachu, ale zároveň je nepoškrábe. Vysokou efektivitu vysávání a silný sací výkon, kterým ETA Milio Li-ion v kategorii tyčových vysavačů vyniká, pak zajistí cyklónový filtrační systém s kvalitním HEPA filtrem.

Díky flexibilnímu kloubu s otočným systémem TWIST a nízké hmotnosti je navíc pohyb po podlaze snadný a ladný.

Nenechte se omezovat kabelem ani sáčky

Bezdrátový vysavač ETA Milio Li-ion vám díky kvalitnímu akumulátoru 18 V Li-ion poskytne až 25 minut provozu na jedno nabití. Nabíjení trvá pouhé 4 hodiny, po nichž se opět můžete vydat na hon drobků a prachu, které tento šikovný pomocník sbírá přímo do nádobky o objemu 0,4 l. Tu pak jednoduše vyklepnete do koše na odpadky spolu se starostmi s nákupem a výměnou nových prachových sáčků.

Odpočinek si tento hbitý lovec nečistot dopřává v praktickém držáku s integrovaným nabíjecím systémem. Nabíjení, plné nabití i provoz vysavače pak doprovází světelná signalizace.

Příslušenství vždy po ruce

Držák vysavače nabízí také prostor pro uskladnění příslušenství, které spolu s vysavačem ETA Milio Li-ion obdržíte. V balení najdete polštářovou hubici pro měkké textilní povrchy a čalounění, štěrbinovou hubici pro vysávání úzkých a těžko přístupných míst a kartáček s jemnými štětinkami, který šetrně zbaví prachu a pavučin i choulostivá místa, jako je nábytek či obrazy.

Prodlužka záruky

Záruku na motor vysavače ETA Milio Li-ion vám zdarma prodloužíme na 3 roky – stačí vyplnit registrační formulář. Bezplatnou službu Prodlužka záruky si registrujte ZDE.

Tyčový a ruční vysavač 2 v 1
* Možnost použití i jako ruční vysavač
* Bezdrátový provoz - akumulátor 18 V Li-ion
* Doba provozu na jedno nabití až 25 minut
* Integrovaný elektrický kartáč pro maximální efektivitu sání
* Cyklónový filtrační systém pro lepší efektivitu vysávání
* Praktické kontrolní LED diody na hubici osvětlující prostor před vysavačem
* Držák vysavače s integrovaným nabíjecím systémem
* Doba nabíjení akumulátoru cca 4 hod
* Světelná signalizace nabíjení, nabití a provozu
* Ergonomická pogumovaná rukojeť pro pohodlné používání
* Praktické rozměry, sklopná rukojeť a nízká hmotnost umožňují snadné skladování a jednoduchou manipulaci
* Prostor pro navinutí napájecího kabelu
* Jednoduché ovládání a snadná údržba
* Moderní a elegantní design

PARAMETRY
* Napájení 230 V AC / 18 V DC
* Příkon 80 W
* Objem nádoby na prach 0,4 l
* Úroveň akustického hluku 81 dB(A)

FILTRACE
* Kvalitní HEPA filtr zachytí i ty nejmenší mikročástice

PŘÍSLUŠENSTVÍ SOUČÁSTÍ BALENÍ
* Rotační elektrický kartáč je určen speciálně pro vysávání parket a dalších tvrdých podlah (linolea, dlažby či plovoucích podlah). Její kartáček je šetrný a při vysávání eliminuje riziko poškrábání podlahy.
* Polštářová hubice - šetrně vysaje měkké textilní povrchy, jako je čalounění či polštáře.
* Štěrbinová hubice - je vhodná pro vysávání v úzkých a těžko přístupných místech (např. v žebrech radiátorů, za nábytkem atd.)
* Kartáček s jemnými štětinkami pomáhá při úklidu na místech, která potřebujete šetrně zbavit prachu nebo pavučin (na nábytku, zdech či obrazech).
* Stojan s integrovaným nabíjecím adaptérem pro praktické uskladnění vysavače a příslušenství


Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg): 3.000
Výška (cm): 116.00
Šířka (cm): 26.00
Hloubka (cm): 17.00

Rozměry balení:
Hmotnost (kg): 5.000
Výška (cm): 70.00
Šířka (cm): 34.00
Hloubka (cm): 15.00
EAN: 8590393303458

Záruční doba: 24 měsíců

Tyčový a ruční vysavač 2 v 1 s LED diodami na hubici a 18 V Li-ion akumulátorem pro snadné bezdrátové vysávání po dobu až 25 minut.

Doplňkové parametry

Kategorie: Tyčové vysavače
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 4.61 kg
Šířka: 25.00000
Výška: 58.00000
Hloubka: 20.50000
Objem: 0.02973
EAN: 8590393303458
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Nejdůvěryhodnější čeká značka domácích spotřebičů, to je značka ETA, která je již desítky let neodmyslitelnou součástí vybavení našich domácností. Značka utkvěla v myslích veřejnosti nejen díky svému názvu, ale i díky synonymům „tradice“ a „kvalita“. Společnost si kromě toho zakládá na atraktivním a kvalitním českém designu, který tvoří přední čeští produktoví designéři, špičky ve svém oboru.

eta_logo_250x112px

Pohled do historie

Společnost, původně známá jako Elektrotechnická akciová společnost ESA, pochází z Pardubického kraje, kde byla založena roku 1943 podnikatelem Janem Prošvicem. Právě on položil základní kámen výroby elektrických spotřebičů pro domácnost v Hlinsku a začal vyrábět elektrické žehličky. 

V roce 1948 byla ESA znárodněna a začleněna jako výrobní závod pod správu pražského národního podniku Electro-Praga. Název si společnost nesla až do roku 1995. Stejně jako se vyvíjel český národ, vyvíjela se a rostla celá firma. V každém období přicházela na trh s novinkami a vybavovala české i slovenské domácnosti. V dnešní době se najde jen málo domácností, které by nevlastnily spotřebič od značky ETA.  

Kde se ale název ETA vzal? S tím to bylo však složitější, než se vůbec může zdát. Ochranná známka značky byla zaregistrována již v roce 1929 u úplně jiné společnosti. Pak ale přišlo znárodňování a vše se dalo do pohybu. V roce 1960 byly práva převedeny právě na národní podnik Electro-Praga Hlinsko, který značku využíval pouze na některé svoje výrobky. 

Značka, jak ji známe dnes, vznikla až v roce 1996, kdy došlo ke kompletnímu sjednocení značky, ochranné známky a názvu výrobce na ETA, a. s., se sídlem v Hlinsku. Jediné, co bylo ještě jinak bylo logo firmy. To, které je využíváno v současnosti, bylo zavedeno až v roce 2008. 

Současnost ETA

Vlastníkem společnosti je v současné době skupina HP Tronic Zlín, která se stará o její rozvoj a expanzi na zahraniční trhy. Ve svém portfoliu má více jak 240 výrobků, mezi které patří chytré robotické vysavače ETA, kuchyňské roboty, domácí pekárny či elektrické pečící hrnce. Z široké nabídky si vybere opravdu každý. 

Společnost se snaží své produkty přizpůsobovat životnímu stylu svých zákazníků, proto aktivně sleduje trendy v oblasti vzhledu a funkčnosti. K mnoha svým produktům nabízí ETA prémiový servis nebo prodlouženou záruku – Prodlužka, která dává zákazníkům maximální garanci a jistotu nad rámec zákonné záruky, a to až na období tří, pěti či deseti let. 

Společnost se v roce 2009 umístila mezi „100 obdivovaných firem ČR“ a pravidelně získává ocenění Dobrá značka. Kromě výroby a kvality se společnost orientuje i na neziskový sektor, kde aktivně podporuje neziskové projekty zaměřené na obnovitelné zdroje energie.

 domaci_spotrebice_eta_1024x704px

Obr. 01: Domácí spotřebiče ETA patří mezi nejvyhledávanější výrobky českých domácností.

Proč i my stojíme za značkou ETA?

  • Česká firma s dlouholetou tradicí.
  • Potrpí si kvalitu a výdrž svých výrobků.
  • Na designu výrobků se podílejí jedni z nejlepších produktových českých designérů.
  • Vývoj výrobků nadále probíhá v českých kancelářích.
  • Umístila se mezi 100 nejvíce obdivovaných českých firem.
  • Pravidelné ocenění Dobrá značka.
×

Splátková kalkulačka ESSOX