Zadejte v košíku slevový kód BREZEN20 a získejte slevu 20 % na značky Tefal, Krups a Rowenta. Do konce března! ⭐😊

Podlahový vysavač ETA Brillant 3220 90000 červený

Kód: ETA322090000
1 720 Kč 1 421 Kč bez DPH
Vyprodáno
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Detailní informace

Detailní popis produktu

Vysávání: suché
Příkon vysavače (W): 700
Hlučnost (dB): 75
Regulace výkonu: na vysavači
Objem prachového sáčku nebo nádoby (l): 3
Typ filtrace: sáčkový
Druh filtru: HEPA H 12
Turbokartáč: NE
Typ turbokartáče: nemá
Hubice na tvrdé podlahy: ANO
Měkká zadní kolečka: ANO
Příslušenství vysavače: kartáčová hubice; parketová hubice; podlahová/kobercová hubice; polštářová hubice; štěrbinová hubice
Délka kabelu (m): 7
Provedení trubice: kovová teleskopická
Zdroj energie: síťový 230V
Přívodní kabel: automatické navinutí
Napájení vysavače (V): 230
Akční rádius/ dosah (m): 10

Provedení výrobku: červená barva

Prach a špína mají červenou

Sáčkový vysavač ETA Brillant v sobě skrývá účinný, ale úsporný ECO motor, který se spolu s kvalitním HEPA filtrem č. 12, dvěma mikrofiltry a odolným prachovým sáčkem spolehlivě postará o brilantní výsledek.

Motor je navíc chráněn před přehřátím (a tím i následným poškozením) bezpečnostní pojistkou. Další bezpečnostní mechanismus pak zabraňuje spuštění bez (správně) vloženého prachového sáčku.

Stvořen pro vaše pohodlí

Vysavač ETA Brillant si zamilujete na první pohled i podání ruky. Postará se o to ergonomicky tvarovaná rukojeť na kovové teleskopické trubce, která se navíc pyšní nadstandardní délkou (94 cm). Snadno ji tak nastavíte na míru každého člena domácnosti.

Spolu s prodlouženou hadicí (1,7 m) a dlouhým (7 m), automaticky navíjeným napájecím kabelem pak získáte akční rádius až 10 m, který vám umožní dosáhnout do všech koutů místnosti bez nutnosti neustálého přepojování kabelu. Hladký pohyb všemi směry zajistí kolečko otočné o 360°, měkčená pojezdová kolečka jsou přitom šetrná i k hladkým podlahám náchylným k poškrábání.

Nastavení sacího výkonu můžete snadno regulovat přímo na ovládacím panelu vysavače nebo posuvníkem na rukojeti. Výfuk v horní části vysavače pak eliminuje víření prachu v místnosti.

Vysavač je také opatřen praktickým držadlem pro pohodlné přenášení a když jej potřebujete na chvíli odložit, nabídne vám parkování ve vertikální i horizontální poloze.

Na plný prachový sáček vás upozorní kontrolka. Díky třílitrové kapacitě sáčku však tuto signalizaci nebudete vídat příliš často.

Praktické příslušenství, které se neztratí

Vysavač ETA Brillant je kromě univerzální podlahové hubice s přepínáním pro vysávání koberců nebo tvrdých podlah vybaven také parketovou hubicí speciálně navrženou pro tvrdé povrchy, jako jsou parkety, dlažba nebo plovoucí podlahy.

Pro kompletní očistu vaší domácnosti nechybí ani štěrbinová hubice, která dosáhne do hůře přístupných míst, jako jsou žebra radiátorů nebo prostory za nábytkem, a kartáček s jemnými štětinkami pro šetrné vysávání prachu a pavučin.

Tyto drobné komponenty navíc mají svůj úložný prostor přímo v těle vysavače, a tak se nestane, že byste je někde zašantročili.

Součástí balení je také prachový sáček ETA ORIGINAL s vynikající účinností filtrace i těch nejmenších prachových částic včetně pylů a roztočů. Vyniká také vysokou odolností proti nasáté vlhkosti i protržení tvrdými či ostrými předměty. Zároveň má až o 50 % delší životnost oproti běžným sáčkům.

Snadno jej můžete zaměnit také za sáček ETA HYGIENIC či ETA ANTIBACTERIAL.

Prodlužka záruky

Záruku na motor vysavače ETA Brillant vám zdarma prodloužíme na 3 roky – stačí vyplnit registrační formulář. Bezplatnou službu Prodlužka záruky si registrujte ZDE.

*Hodnocení vysavačů ETA

Hodnocení vysavačů ETA probíhá ve zkušebně v Hlinsku, kde jsou již více než 50 let podrobovány testům dle nejpřísnějších kritérií. Prochází zkouškami, které otestují jejich výkonnost při vysávání koberců a tvrdých podlah, stejně jako úroveň filtrace a hlučnost. Výsledné hodnocení tak vyjadřuje celkovou úroveň vysavače ETA. Ty, které uspěly na výbornou ve všech čtyřech kategoriích, nesou označení ETA 4AAAA.

Sáčkový vysavač

* ECO motor s nižším příkonem pro úsporu elektrické energie a vysokou účinností vysávání
* Velmi účinná filtrace díky kvalitnímu HEPA filtru č.12, mikrofiltru a prachovému sáčku
* Akční rádius až 10 m umožňuje dosáhnout do vzdálenějších míst bez nutnosti přepojování napájecího kabelu
* Elektronická regulace pro optimální nastavení sacího výkonu
* Signalizace plnosti prachového sáčku
* Prostor pro uložení příslušenství v krytu vysavače (štěrbinová hubice a kartáček)
* Délka napájecího kabelu 7 m
* Otočné kolečko o 360 stupňů umožňují pohyb všemi směry
* Automatické navíjení napájecího kabelu
* Mechanická regulace na držadle hadice zajistí okamžité snížení sacího výkonu
* Měkčená pojezdová kolečka šetrná k hladkým podlahám (např. dřevěné, plovoucí, PVC, vinyl, linoleum, marmoleum apod.)
* Bezpečnostní pojistka chybějícího sáčku
* 2x parkovací poloha pro podlahovou hubici
* Praktické držadlo pro snadné přenášení
* Připojovací průměr příslušenství 35 mm

PARAMETRY
* Napájení ~230 V
* Příkon 700 W
* Objem prostoru pro prachový sáček 3 l
* Deklarovaná hladina akustického výkonu 75 dB(A) re 1pW

FILTRACE
* Kvalitní HEPA filtr (č. 12) zachytí i ty nejmenší mikročástice
* Ochranný vstupní motorový filtr
* Prachový sáček (ETA ORIGINAL):
- Vynikající účinnost filtrace i těch nejmenších prachových částic, vč. pylů, roztočů apod.
- Vysoká odolnost proti nasáté vlhkosti a protržení tvrdými či ostrými předměty
- Maximalizuje dobu sacího výkonu - až o 50 % delší životnost oproti běžným sáčkům

PŘÍSLUŠENSTVÍ SOUČASTÍ BALENÍ
* Univerzální podlahová hubice (přepínání pro vysávání koberců nebo tvrdých podlah)
* Parketová hubice na tvrdé podlahy (např. parkety, plovoucí podlaha, dlažba, lino)
* Štěrbinová hubice - je vhodná pro vysávání v úzkých a těžko přístupných místech (např. v žebrech radiátorů, za nábytkem atd.)
* Kartáček s jemnými štětinkami pomáhá při úklidu na místech, která potřebujete šetrně zbavit prachu nebo pavučin (na nábytku, zdech či obrazech)
* Dlouhá kovová teleskopická trubka (94 cm) - umožňuje ideální nastavení výšky pro uživatele
* Prachový sáček (ETA ORIGINAL)

DOKOUPITELNÉ PŘÍSLUŠENSTVÍ
* Mikrofiltr vstupní ETA322000070
* Hepa filtr č. 12 ETA322000130
* Prachový sáček (ETA ORIGINAL) - ETA960068000
* Prachový sáček (ETA HYGIENIC) - ETA960068010
* Prachový sáček (ETA ANTIBACTERIAL) - ETA960068020
* Startovací set ETA UniBag - ETA990068010


Sáčkový vysavač s ECO motorem, HEPA filtrem č. 12, akčním rádiem 10 m a úložným prostorem pro příslušenství v těle vysavače.

Doplňkové parametry

Kategorie: Sáčkové vysavače
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 7.04 kg
Šířka: 52.50000
Výška: 33.00000
Hloubka: 32.50000
Objem: 0.05631
EAN: 8590393303441
Recyklační poplatek (PHE): 14.83 Kč
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Nejdůvěryhodnější čeká značka domácích spotřebičů, to je značka ETA, která je již desítky let neodmyslitelnou součástí vybavení našich domácností. Značka utkvěla v myslích veřejnosti nejen díky svému názvu, ale i díky synonymům „tradice“ a „kvalita“. Společnost si kromě toho zakládá na atraktivním a kvalitním českém designu, který tvoří přední čeští produktoví designéři, špičky ve svém oboru.

eta_logo_250x112px

Pohled do historie

Společnost, původně známá jako Elektrotechnická akciová společnost ESA, pochází z Pardubického kraje, kde byla založena roku 1943 podnikatelem Janem Prošvicem. Právě on položil základní kámen výroby elektrických spotřebičů pro domácnost v Hlinsku a začal vyrábět elektrické žehličky. 

V roce 1948 byla ESA znárodněna a začleněna jako výrobní závod pod správu pražského národního podniku Electro-Praga. Název si společnost nesla až do roku 1995. Stejně jako se vyvíjel český národ, vyvíjela se a rostla celá firma. V každém období přicházela na trh s novinkami a vybavovala české i slovenské domácnosti. V dnešní době se najde jen málo domácností, které by nevlastnily spotřebič od značky ETA.  

Kde se ale název ETA vzal? S tím to bylo však složitější, než se vůbec může zdát. Ochranná známka značky byla zaregistrována již v roce 1929 u úplně jiné společnosti. Pak ale přišlo znárodňování a vše se dalo do pohybu. V roce 1960 byly práva převedeny právě na národní podnik Electro-Praga Hlinsko, který značku využíval pouze na některé svoje výrobky. 

Značka, jak ji známe dnes, vznikla až v roce 1996, kdy došlo ke kompletnímu sjednocení značky, ochranné známky a názvu výrobce na ETA, a. s., se sídlem v Hlinsku. Jediné, co bylo ještě jinak bylo logo firmy. To, které je využíváno v současnosti, bylo zavedeno až v roce 2008. 

Současnost ETA

Vlastníkem společnosti je v současné době skupina HP Tronic Zlín, která se stará o její rozvoj a expanzi na zahraniční trhy. Ve svém portfoliu má více jak 240 výrobků, mezi které patří chytré robotické vysavače ETA, kuchyňské roboty, domácí pekárny či elektrické pečící hrnce. Z široké nabídky si vybere opravdu každý. 

Společnost se snaží své produkty přizpůsobovat životnímu stylu svých zákazníků, proto aktivně sleduje trendy v oblasti vzhledu a funkčnosti. K mnoha svým produktům nabízí ETA prémiový servis nebo prodlouženou záruku – Prodlužka, která dává zákazníkům maximální garanci a jistotu nad rámec zákonné záruky, a to až na období tří, pěti či deseti let. 

Společnost se v roce 2009 umístila mezi „100 obdivovaných firem ČR“ a pravidelně získává ocenění Dobrá značka. Kromě výroby a kvality se společnost orientuje i na neziskový sektor, kde aktivně podporuje neziskové projekty zaměřené na obnovitelné zdroje energie.

 domaci_spotrebice_eta_1024x704px

Obr. 01: Domácí spotřebiče ETA patří mezi nejvyhledávanější výrobky českých domácností.

Proč i my stojíme za značkou ETA?

  • Česká firma s dlouholetou tradicí.
  • Potrpí si kvalitu a výdrž svých výrobků.
  • Na designu výrobků se podílejí jedni z nejlepších produktových českých designérů.
  • Vývoj výrobků nadále probíhá v českých kancelářích.
  • Umístila se mezi 100 nejvíce obdivovaných českých firem.
  • Pravidelné ocenění Dobrá značka.
×

Splátková kalkulačka ESSOX